Misiune, Viziune,

Valori

Misiune

Prin tot ceea ce facem si prin relatiile pe care le dezvoltam cu clientii nostri, ne dorim sa fim recunoscuti ca un partener de nadejde pe piata companiilor de colectare a creantelor. Scopul nostru este de a oferi servicii financiare de calitate, iar asta prin crearea de plus-valoare economica pentru piata. Ne bazam pe dorinta de autodepasire in drumul nostru pentru a deveni lider de piata.
Pentru ca ne dorim sa oferim solutii simple si eficiente, nu ne bazam pe o singura strategie, ci pe abordari personalizate, in functie de nevoile clientilor nostri. De aceea, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a fi in permanenta la curent cu activitatile noastre, pe care le putem ajusta in timp real si cu consultarea directa a acestora, pentru rezultate eficiente.

Viziune

Autodepasirea reprezinta cheia succesului, atat in plan professional, cat si in plan personal, iar asta ne face sa ne dorim sa fim mai puternici si mai competitivi. Astfel, oferim o gama completa de servicii financiare de colectare a creantelor, asigurand, in acelasi timp, standarde occidentale de calitate. In acest sens, in activitatea pe care o desfasuram, ne bazam pe o echipa alcatuita din oameni bine instruiti si specializati in activitatea de colectare.
Obiectivul nostru este de a concepe o strategie care sa se plieze pe nevoile specifice ale clientilor nostri. Iar o strategie personalizata, bazata pe intelegerea clientilor si a business-ului acestora, este o strategie care ofera cele mai bune rezultate. Iar eficienta in rezultate este unul dintre aspectele caracteristice pentru Integral Collection.

Valori

Valorile sunt cele care definesc succesul unei companii. Aici, la Integral Collection, valorile dupa care ne ghidam sunt urmatoarele: incredere, respect, ambitie, responsabilitate, integritate. Incredere pentru ca dezvoltam relatii bazate pe incredere pentru partenerii nostri, oferindu-le certitudinea calitatii serviciilor. Respect pentru ca asa tratam fiecare client si partener in parte.
Ambitie pentru ca performanta sustinuta si capacitatea de a evolua au devenit oglinda in care ne masuram zilnic misiunea. Responsabilitate pentru ca principalul nostru obiectiv il reprezinta siguranta financiara a partenerilor nostri. Integritate pentru ca suntem incoruptibili si demni fata de clientii nostri, iar integritatea, de unde vine si denumirea companiei, este un element primordial pentru noi.