Despre

noi

Integral Collection SRL activeaza in domeniul managementului creantelor din Romania, ceea ce face ca Integral Collection sa isi desfasoare activitatea la standarde occidentale de calitate. Iar asta, pentru ca, in relatia cu clientii, calitatea, etica si integritatea, valori occidentale, pot pune bazele unui parteneriat de lunga durata. Aceeasi atentie o acordam nu doar clientilor nostri, ci si angajatilor Integral Collection.

Si, in acest sens, le oferim acestora un mediu potrivit in care sa isi dezvolte abilitatile, dar si posibilitatea de a lucra cu cele mai moderne programe software. De asemenea, angajatii Integral Collection pot urma training-uri si programe de formare profesionala, contribuind astfel atat la dezvoltarea profesionala, cat si cea personala. Pentru ca noi investim permanent in oameni si tehnologie.

Avantaje

Noi te putem ajuta sa depasesti situatiile de imposibilitate financiara. Iti oferim sprijin si consultanta in ceea ce priveste esalonarea datoriilor restante. Vei avea parte de strategie personalizata, vei fi in contact direct cu o echipa calificata si dedicata in intregime tie, vei fi consultat in permanenta cu privire la fiecare abordare, pentru ca strategia noastra sa se plieze exact pe nevoile si obiectivele tale.

Iar asta, pentru ca stim ca o relatie de succes, in orice domeniu, este una bazata pe incredere reciproca si comunicare, doi factori esentiali pentru reusita. Adauga aici calitatea serviciilor pe care ti le oferim, respectul pe care ti-l aratam si integritatea de care dam dovada si vei intelege de ce Integral Collection este partenerul ideal pentru tine.